tiistai 1. lokakuuta 2013

Rakas valokuvapäiväkirja...

1. Eräänä maanantaina teimme ahvenfileaterian feat. puolukkamehu.
2.Viime viikon tiistaina aloitin lähdekirjallisuuden haalimisen. Lopulta jouduin ostamaan kirjastosta muovikassin, koska en olisi saanut muuten kaikkea kannettua kotiin. Nyt kirjapino lojuu ikkunanlaudalla ja mulkoilee mua syyttävästi, kun en ole kajonnut siihen kertaakaan viikon aikana...

3. Synttäri-illallinen Umeshussa oli jälleen yhtä ruokailotulitusta.


4. Alkaisi olla jo korkea aika hoitaa kesällä ostettu peili seinälle, ja sen voisi myös ehkä pestä...


5. Sunnuntaina oli pakko tehdä pizzaa. Päädyttiin katkarapu-feta-herkkusieni-sipuli-rucola -ratkaisuun, ja oli muuten yksi parhaita itse tehtyjä pizzoja koskaan!6. Passikuva-automaatti teki sen taas: nappasi kuvan ennen kuin olin ehtinyt edes istuutua. Grrr! Vaan eiköhän näillä lähdetä kolmen viikon päästä Moskovaan! Hyp hyp hyp!7. Midhillissä Tuomaksen synttärilounaalla. Kuvassa grillattu mustekalasalaatti (nam) ja poikien superjuustoinen mac & cheese -lisuke.


8. Itse sankari burgerinsa kanssa.9. Hakasalmen huvilan kahvilassa. Kahvi 6 mk eli 1€, ystävällinen palvelu ja nätti miljöö. Tänne täytyy tulla useamminkin!


10. Ah, vihdoin se kunnon syksy, ihana vuodenaika! Ja kaverit hei, haluan vielä sinne ruskaretkelle!11. The jolly good fellows!


12. Valmistauduin syksyn uutuustapahtumaani keittokeskiviikkoon (eli keskiviikoksi tehdään töihin keittoa sen verran, että sitä jää myös seuraaville päiville). Tällä viikolla vuorossa punajuuri-vuohenjuustokeitto. Parasta keitoissa on se, ettei niihin tarvitse mitään reseptiä - senkun keittää ja yhdistelee ties mitä aineksia ja pyöräyttää lopuksi sauvasekoittimella.


Summauksena tästä kaikesta voisin siis sanoa, että syysfiilikseni on huipussaan. Tällä hetkellä eniten kiinnostaa:
  • Laulumusiikki (etenkin venäläinen)
  • Ruoanlaitto ja syöminen
  • Urheilu
  • Eskapismi
  • Niin ja no se Venäjä ihan ylipäätään...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrohan!